IMG_1185

Hoe kan ik jou helpen?

Je zoekt tijdelijke versterking van de communicatieafdeling. Je weet wel wat je wilt vertellen, maar niet hoe. Je gaat een nieuwe huisstijl doorvoeren en hebt een projectleider nodig. Je hebt behoefte aan toegankelijke teksten of iemand die jouw social media bijhoudt...

door:dewi ondersteunt bedrijven en organisaties om hun boodschap zo helder en effectief mogelijk over te brengen. Ik adviseer over de inzet van communicatie om specifieke doelstellingen te bereiken en kan het gehele project ook coördineren.

Strategie én uitvoering

Vanuit mijn achtergrond aan de bureauzijde, ben ik gewend mij telkens in te leven in een nieuw vraagstuk, binnen een andere organisatie. Mijn kracht is dat ik zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau ingezet kan worden. In elke fase kan ik meerwaarde bieden. Van strategie tot en met de uitvoering, of een stukje daarvan.

Content

Voor mij draait alles om de inhoud. Ja, content! Zonder input, geen output. Dus ik lees, luister, kijk en onderzoek. Bij het opstellen van een communicatieplan of het schrijven van teksten is de context voor mij leidend. Wat past bij een organisatie en haar medewerkers? Waarmee kun je de doelgroep écht raken?

Samen

Als zzp’er werk ik zelfstandig, maar ook samen. Met opdrachtgevers (de inhoudsdeskundigen) en iedereen die vormgeeft aan de communicatie: grafisch ontwerpers, fotografen, videomakers en webbouwers. Als team, op een gelijkwaardig niveau. Openheid en oprechtheid zijn daarbij voor mij onmisbaar. Op die manier versterken inhoud en vorm elkaar en komt de boodschap nog krachtiger over.

:
Communicatieadvies

Geen dikke communicatieplannen, maar een concreet advies vanuit een goede analyse. Dat geeft houvast en resultaat.

:
Contentstrategie en -creatie

Strategisch content inzetten passend bij jouw doelstellingen. Met de juiste organisatie en structuur.

:
Projectmanagement

Een zorgvuldige aanpak van een communicatieproject. Bijvoorbeeld een campagne, huisstijltraject, website of redactionele productie.

:
Tekstschrijven

Heldere teksten voor magazines, websites en andere communicatie-uitingen. Van human interest verhalen tot content voor sociale media.